Loading...

0

Vaša košarica je prazna

VSE ZA LEPŠO KOŽO

Simple_Ayurvedic_ Remedies_for_Glowing_Beautiful_Skin!

 

Naše potrebe po lepi, nežni koži so vedno večje. Tudi od preparatov, ki jih uporabljamo za čiščenje obraza, pričakujemo veliko več kot včasih. Premalo krat pa se zavedamo, da je koža živi organ in potrebuje svoj čas za regeneracijo.

In ker smo narejeni po liniji najmanjšega odpora :) se pogosto poslužujemo aparaturic, ki obljubljajo noro pomlajeno in čisto rešitev za tvoj obraz.

Je nekaj stvari na katere moraš biti pazljiva ob nakupu in sami uporabi. Mi pa ti bomo malce olajšali nakup.

 

čistilci

 

Večina teh današnjih napravic obljublja sonično čiščenje obraza. Globinsko, nežno in praktično.

 

ŠČETKE

Ščetka (glava) je definitivno ena izmed najpomembnejših stvari na katere moraš biti pozorna. Nekateri proizvajalci ponujajo več različnih, za različne tipe kož, spet drugi ponujajo le eno. Po večini pa na teh aparaturicah zasledimo ščetke za občutljivo kožo.

Ščetke za občutljivo kožo so načeloma najprimernejše za vse vrste kož, saj niso preveč agresivne, njihove ščetine pa izredno mehke. Koža na obrazu je pogosto zelo občutljiva zato priporočamo najnežnejše ščetine, ki jih je možno dobiti. Tudi če je tvoja koža zelo nečista in aknasta.

 

page

 

 

ČISTILCI

Ker je tovrstno mehanično čiščenje obraza dokaj agresivno, imej čistilce, ki ne vsebujejo alkohola, so nežni in zaželjeno za občutljivo kožo.

Čiščenje lahko izvajaš s pripravki, ki se penijo, ni pa nujno. Čistilna mleka so po večini blažja od klasičnih gelov ali pen, njihov končni rezultat pa velikokrat isti, kot pri gelih.

 

page

 

Priporočamo FARMASI Delicate care čistilno mleko ali Etre Belle čistilni gel. (Oba lahko najdeš na naši spletni drogeriji.)

 

UPORABA

 

Večina proizvajalcev priporoča čiščenje obraza 2 krat dnevno s pomočjo njihovih aparatkov. Mi pa smo drugačnega mnenja. Opazili smo namreč, da nekatere kože sicer ta tretman normalno prenašajo, spet druge pa lažje prenašajo čiščenje 1 krat dnevno, predvsem zvečer.

Pri zelo občutljivi koži moramo biti še posebaj previdni. Taka koža je seveda bolj nagnjena k naglim izbruhom rdečice, kaj hitro pa se lahko pojavijo madeži suhe povrhnjice in včasih tudi pretiranim pojavom nečistoč.

Časovno pa se lahko omejiš na cca. 60sek uporabe soničnih čistilnih ščetk na tretman.

 

face-dry-and-red

 

Torej.....Dobro oceni trenutno stanje svoje kože in se po tem tudi ravnaj. Pa pojdimo čisti koži naproti. :)

 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Pridružite se naši skupnosti

Prijavite se na novice in nikoli ne boste zamudili novih razburlivih izdelkov v naši spletni trgovini.