Zgodba o Dashboxu

Blagovna znamka Dashbox deluje na prinicipu naročniške škatle, v kateri te presenetimo s kozmetiko znanih (in včasih manj znanih) proizvajalcev, pogosto pa dodamo še druga presenečenja. Samo zate. Na tebi je, da škatlo naročiš in se prepustiš razvajanju. In seveda, tudi cenovno se takšen nakup izjemno izplača! Zato ne čakaj, paket naroči še danes!

Približno leto dni smo si vzeli časa za spremljanje trendov in pripravo novih projektov. Ekipo smo osvežili tudi z moškimi močmi, projekt pa zdaj izvaja drugo podjetje. Energija in znanje sta še tukaj, v enem letu pa smo (tako kot ti) tudi mi postali še modrejši, zato seveda gremo naprej! 

Dashbox naročniška škatla pa ni vse, kar ponujamo v naši spletni trgovini. Ponujamo tudi druge izdelke s področja mode in zdravja, zato lahko hkrati z nakupom škatle malo pogledaš po naši spletni trgovini in v svojo košarico dodaš še kakšen drug produkt. Teh produktov pa bo vsak mesec več, saj želimo ponuditi res najboljše s področja kozmetike, mode in zdravja, pri tem pa pomagati tudi številnim odličnim slovenskim oblikovalcem ter proizvajalcem. 

Seveda pa bomo aktivni tudi na drugih področjih, ne samo pri vsebinah v spletni trgovini. Na voljo bodo tudi članki in e-knjige in marsikaj zanimivega, veliko koristnih informacij pa bo na voljo tudi preko naših e-novic ter preko naših profilov na družabnih omrežjih (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest)! Seveda pa se veselimo tudi kakšnega tvojega predloga, vprašanja ali pa tudi graje, če si jo zaslužimo! Najhitrejša pot je kontakt preko spodnjega kontaktnega obrazca. 

 

pišite nam

* potrebna polja

Kontaktni podatki

Veseli bomo vsakega sporočila in mnenja, graje in pohvale. Že vnaprej hvala za sporočilo, poskusili pa bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času!

 

Ellipso d.o.o.
Lava 7a
3000 Celje

trgovina@dashbox.si